Πάμε στοίχημα: Με το combo της Τότεναμ και ειδικό στην Ισπανία

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (25/01) περιλαμβάνει δύο επιλογές από την αγωνιστική δράση στην Ευρώπη. Για τον τέταρτο γύρο στο Κύπελλο Αγγλίας, η Τότεναμ δοκιμάζεται στην έδρα της Γουίκομ και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 20η αγωνιστική στην ισπανική Λα Λίγκα, η Μπιλμπάο υποδέχεται τη Χετάφε. Ας δουμε αναλυτικά τα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα!

ΓΟΥΪΚΟΜ - ΤΟΤΕΝΑΜ (21:45)

Η Γουίκομ προέρχεται από τη νίκη με σκορ 4-1 επί της Πρέστον, προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Έχει να αγωνιστεί από τις 09/01, καθώς αρκετά μέλη της ομάδες βρέθηκαν θετικοί στον Covid και τέθηκαν σε καραντίνα. Στην Τσάμπιονσιπ και μετά από 23 αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση με 15 βαθμούς, απέχει στο -10 από την παραμονή με δύο παιχνίδια λιγότερα. Ο Γκάρετ Έινσουορθ βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της Γουίκομ το 2017, όταν και έφθασε μία ανάσα από την πρόκριση στο Κύπελλο απέναντι στην Τότεναμ. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις 11 πρόσφατες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Οι πέντε τελευταίες εμφάνισαν Goal/Goal.

Η Τότεναμ επικράτησε εκτός έδρας 3-1 απέναντι στην ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Απέχει στο -7 από την κορυφή στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και στις 28/01 υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Αήττητη για επτά σερί αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Βρίσκεται στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας και θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου, ξεπέρασε το εμπόδιο της Μάριν με το εκτός έδρας 5-0. Παραμένει σταθερά εκτός ο τραυματίας Λο Σέλσο (χαφ). Αμφίβολη η συμμετοχή των Ντόχερτι, Οριέ (μπακ) και Άλι (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Τότεναμ υπερέχει σε όλα τα επίπεδα και θα επιδιώξει να «καθαρίσει» όσο πιο γρήγορα μπορεί την πρόκριση. Δύσκολα θα προβάλει σθεναρή αντίσταση η Γουίκομπ, επιλογή το συνδυαστικό 2+Over 2.5 Goal με απόδοση 1.57 στο pamestoixima.gr

ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΧΕΤΑΦΕ (22:00)

Η Μπιλμπάο νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 την Ίμπιζα, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας. Βρέθηκε να χάνει στο 12ο λεπτό, ισοφάρισε πριν βγει το ημίχρονο και έκανε την ανατροπή στις καθυστερήσεις. Επόμενος αντίπαλος η Αλκογιάνο εκτός έδρας στις 28/01. Προέρχεται από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, επικρατώντας στον τελικό της Μπαρτσελόνα με 3-2 στην παράσταση. Στο πιο πρόσφατο (06/01) παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ηττήθηκε εντός έδρας 3-2 από την Μπαρτσελόνα. Πραγματοποιεί μέτρια σεζόν στη Λα Λίγκα, προσπαθεί να βρει σταθερότητα και βρίσκεται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις τελευταίες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Χετάφε επικράτησε εντός έδρας 1-0 απέναντι στην Ουέσκα, με γκολ στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης. Πέτυχε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στην ισπανική Λα Λίγκα, βρίσκεται στο +2 από τον σημερινό της αντίπαλο. Στόχος να τερματίσει στην πρώτη 10άδα, απέχει στο -1 και αν νικήσει το βράδυ της Δευτέρας θα σκαρφαλώσει τέσσερις θέσεις στη βαθμολογία. Κράτησε το μηδέν μόλις σε δύο από τα εννέα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι έξι από τις επτά πρόσφατες αγωνιστικές.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων, που τις χωρίζουν ελάχιστες διαφορές. Αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, με την τελική εκτίμηση σε σημείο να μοιάζει ριψοκίνδυνη. Σε αναζήτηση εναλλακτικών, επιλογή η ισοπαλία από την ενότητα «Ημίχρονο ή Τελικό» με απόδοση 1.60 στο Stoiximan.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη