Ειδήσεις: Ανατροπή με την Tanya Roberts! Τελικά... ζει το κορίτσι του James Bond

Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο- Dikaiologitika News 
Ανατροπή με την Tanya Roberts! Τελικά... ζει το κορίτσι του James Bond
Jan 5th 2021, 06:19, by nospam@dikaiologitika.gr (Μαλλιαρού Άννα)

Ανατροπή με την Tanya Roberts! Τελικά... ζει το κορίτσι του James Bond

Ανατροπή με τον «θάνατο» της Tanya Roberts ενός από τα πιο όμορφα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ. Αν και τη Δευτέρα ο ατζέντης της, Mike Pingel, ανακοίνωσε ότι η ηθοποιός, γνωστή για τον ρόλο της στην ταινία του Τζέιμς Μποντ «A View to a Kill» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών λίγο αργότερα δήλωσε στο Associated Press ότι η Ρόμπερτς ήταν τελικά ζωντανή αν και σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Ο Mike Pingel είπε ότι εσφαλμένα δήλωσε ότι η Tanya Roberts πέθανε, παρασυρόμενος από όσα του είπε ο σύντροφός της. Σύμφωνα με τον Pingel, του τηλεφώνησαν από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Tanya Roberts και του είπαν ότι η ηθοποιός είναι ζωντανή και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική. «Δεν είναι καλά τα πράγματα» είπε ο Pingel στο πρακτορείο PA, σύμφωνα με το BBC.

Μεγαλύτερο το σοκ για τον σύζυγό της, Lance O'Brien, ο οποίος έμαθε ότι η διάσημη ηθοποιός ζει ενώ έδινε τηλεοπτική συνέντευξη.

Συγκεκριμένα μιλούσε στην εκπομπή Inside Edition όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα. Μετά το τηλεφώνημα ο σύζυγος της Roberts σοκαρισμένος ακούγεται να λέει: «τώρα μου λέτε ότι είναι ζωντανή;».

«Από το νοσοκομείο ήταν και μου λένε ότι είναι ζωντανή» είπε σε κατάσταση σοκ στον παρουσιαστή.

Υπενθυμίζεται ότι η διάσημη ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού κατέρρευσε ενώ είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της κοντά στο σπίτι της στις 24 Δεκεμβρίου, όπως μετέδωσαν ξένα δίκτυα.

Media files:
e26b2bd4638375a4568e4f60f2b1e052_XL.jpg (image/jpeg, 0.1 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.