Ειδήσεις: To facebook κατέβασε το βίντεο Τραμπ για το Καπιτώλιο

Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο - Dikaiologitika News 
To facebook κατέβασε το βίντεο Τραμπ για το Καπιτώλιο
Jan 6th 2021, 23:10, by nospam@dikaiologitika.gr (Γεωργία Μισεμικέ)

To facebook κατέβασε το βίντεο Τραμπ για το Καπιτώλιο

Με ανακοίνωση του το facebook αναφέρει οτι κατέβασε το video του Τραμπ, ο οποιός έκανε δήλωση για το Καπιτώλιο, καθώς σύμφωνα με τους κανόνες του κοινωνικού μέσου, δεν συμβάλλει στη μείωση της συνεχιζόμενης βίας.

Κατεβάζει το facebook το βιντεοσκοπημένο μηνυμα του Τραμπ, καθώς όπως αναφέρει το κοινωνικό μέσο: Πρόκειται για κατάσταση έκτακτης ανάγκης και λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα, συμπεριλαμβανομένης της κατάργησης του βίντεο του Προέδρου Τραμπ. Το καταργήσαμε διότι πιστεύουμε οτι δεν συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου συνεχιζόμενης βίας».

«Ξέρω οτι πονάτε, ξέρω οτι μας έκλεψαν την εκλογή αλλά είναι η ώρα να γυρίσετε σπίτι σας. Πηγαίνετε στίτι σας. Ξέρω πως αισθάνεστε αλλά πηγαίνετε σπίτι σας ειρηνικά», ανέφερε στο μήνυμά του o Ντόναλντ Τραμπ.

Το Twitter επιβάλλει περιορισμούς σε αναρτήσεις που καλούν σε βία

Το Twitter Inc ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει δράση ενάντια σε αναρτήσεις που εμπεριέχουν απειλές και καλούν σε βία καθώς εκατοντάδες διαδηλωτές έχουν εισβάλει στο Καπιτώλιο.

Μεταξύ άλλων η εταιρεία δεν επιτρέπει σε χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να αναδημοσιεύουν (retweet), να πατούν like ή να απαντούν σε ένα βίντεο του Ντόναλντ Τραμπ που επαινεί τους υποστηρικτές του, εξαιτίας «κινδύνου βίας».

Media files:
bb18979078a060a6be2b25cf38f0898b_XL.jpg (image/jpeg, 0.2 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.