Χαλκίδα: Βίντεο ντοκουμέντο με το παιδί που άφησε στο κρύο η νηπιαγωγός (vid)

Screenshot mega

Βίντεο ντοκουμέντο με το παιδί που άφησε στο κρύο η νηπιαγωγός στην Χαλκίδα για το συνετίσει κάνει το γύρο του διαδικτύου. 

Μεγάλες είναι οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη το περιστατικό με την νηπιαγωγό που άφησε ένα κοριτσάκι 4 χρονών στο κρύο για να το συνετίσει στην Χαλκίδα. Όπως φαίνεται καθαρά από το βίντεο, το παιδί ζητούσε με κλάματα από εκείνη να το βάλει μέσα, ενώ φώναζε τη μητέρα του.

Η νηπιαγωγός ωστόσο δεν φαίνεται να συγκινήθηκε από το κλάμα του, λέγοντας του μάλιστα πως πρέπει να πει «συγγνώμη».

Το επίμαχο βίντεο τράβηξε μητέρα που περνούσε τυχαία από το σημείο. Μόλις η ίδια συνειδητοποίησε τι συνέβαινε μπήκε στο κτίριο και ζήτησε από την νηπιαγωγό εξηγήσεις. Τότε, εκείνη έβαλε το παιδί μέσα, ενώ είπε πως το παιδί είχε επιθετική συμπεριφορά, σύμφωνα με το Mega.

Παρέμβαση Κεραμέως και ΕΔΕ για το περιστατικό

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αφού ενημερώθηκε για το συμβάν, ανέφερε πως είχε επικοινωνία με τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου «να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας».

«Σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος για περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας με 4χρονο κοριτσάκι, κινητοποιήθηκε αμέσως ο διοικητικός μηχανισμός της εκπαίδευσης και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.

Επικοινώνησα με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ζήτησα να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας», ήταν η ανάρτηση της κυρίας Κεραμέως. Έπειτα από την αναφορά για την «απάνθρωπη συμπεριφορά» από την νηπιαγωγό διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, όπως ενημέρωσε, μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3pzZhpY
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη