Στις 18:00 οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά για την παράταση του lockdown στην Αττική

eurokinissi

Στις 18:00 όπως συνήθως θα διεξαχθεί η καθιερωμένη ενημέρωση για τα μέτρα κατά του κορονοϊού, όπου ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να ανακοινώσει την παράταση του lockdown στην Αττική για μία εβδομάδα.

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ώστε να απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν το σύστημα Υγείας.

Παράταση του lockdown στην Αττική έως τις 7 Μαρτίου εισηγούνται οι ειδικοί της επιτροπής των λοιμωξιολόγων που συνεδριάζουν σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.

Αν γίνει δεκτή η εισήγηση των ειδικών θα διανύσουμε την τρίτη εβδομάδα συνεχούς lockdown στην Αττική. Οι κάτοικοι της Αττικής «ξεχνούν» την Τσικνοπέμπτη και ελπίζουν για Καθαρά Δευτέρα.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2NEZvOE
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη