Γώγος για απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00 στην Αττική: Υπάρχει περίπτωση να συμβεί οτιδήποτε

Γώγος για απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00 στην Αττική: Υπάρχει περίπτωση να συμβεί οτιδήποτε

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και την αυστηρότερη απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική άφησε μιλώντας στο Mega ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος.

«Το σκληρό lockdown θα το δούμε. Όλα αυτήν την στιγμή είναι στο τραπέζι» είπε ο κ. Χαράλαμπος Γώγος ενώ σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα ο κ. Γώγος είπε ότι χαρακτηριστικά: «Υπάρχει περίπτωση οτιδήποτε να συμβεί από την στιγμή που η κατάσταση είναι επιβαρυμένη σε κρίσιμες περιοχές όπως οι αστικές ζώνες».

Σύμφωνα με τον Χαράλαμπο Γώγο το κέντρο της Αθήνας «κοκκινίζει ακόμα παραπάνω» προσθέτοντας ότι «υπάρχει αύξηση της καμπύλης σε πολλές περιοχές της Αθήνας».

Ο κ. Γώγος τόνισε ότι θα πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας, με τη διενέργεια περισσότερων διαγνωστικών τεστ να αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την παρακολούθηση της πανδημίας.

Η Αττική στη μάχη με την πανδημία συνεχίζει να βρίσκεται σε οριακή κατάσταση, με το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων να είναι σχεδόν βέβαιο.

Σύμφωνα με τον Χαράλαμπο Γώγο, το κύριο ζήτημα είναι να μείνουν τα νοσοκομεία «στείρα», δηλαδή «να μην μπει ο κορονοϊός σε αυτά» για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην περίθαλψη των ασθενών.



via Ειδήσεις https://ift.tt/39M9OJ1
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη