Μπουρδούμης: Εγινε μια κρούση από σπουδαίο σκηνοθέτη στα 19 μου, έπαθα ναυτία (vid)

Μπουρδούμης: Εγινε μια κρούση από σπουδαίο σκηνοθέτη στα 19 μου, έπαθα ναυτία (vid)

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σχολίασε τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και αποκάλυψε πως είχε και ο ίδιος μιαν άσχημη εμπειρία.

Καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ ήταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος μίλησε και για τις καταγγελίες που έχουν έλθει στο φως της δημοσιότητας.

Αναφερόμενος στον χώρο του θεάματος, ο ηθοποιός τον χαρακτήρισε «βιτρίνα με σκοτάδι» και εξήγησε:

«Είναι ένα κοινωνικό θέμα. Η κοινωνία μας έχει πολλές βιτρίνες. Μία πολύ ισχυρή βιτρίνα είναι αυτή του θεάματος. Αυτή η λάμψη είναι πολύ ελκυστική. Όλοι θέλουμε να βρεθούμε σε αυτόν τον λαμπερό κόσμο που έχει και πολλά σκοτάδια.

Πριν ανοίξει το φως στη σκηνή, υπάρχει απόλυτο σκοτάδι. Ο ηθοποιός καλείται να περπατήσει στο σκοτάδι μέχρι να ανοίξει το φως. Αυτό το σκοτάδι πρέπει να το λαμπρύνουμε, είναι υποχρέωση της δικής μου γενιάς να βγει προς τα έξω».

Κατόπιν, αποκάλυψε την εμπειρία που έζησε ο ίδιος:

«Είχα και εγώ τέτοια εμπειρία στα 19, που δεν ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι. Ήμουν μαθητής και συνάντησα έναν γνωστό σκηνοθέτη και σιγά-σιγά η σχέση αυτή δημιούργησε μία εμπιστοσύνη και σε ένα μάθημα έγινε μια κρούση παραπάνω και εγώ αντέδρασα. Αντέδρασε το σώμα μου, έπαθα σχεδόν ναυτία και εξαφανίστηκα.

Φοβήθηκα μήπως έφταιγα εγώ. Είχα δεύτερες σκέψεις μην επηρεάσει τη δουλειά μου. Αυτός είναι εκεί πάνω κι εσύ τι είσαι; Ένας από τους χιλιάδες νέους που έχουν όνειρα να ανέβουν στη σκηνή. Πέρασε ο καιρός, ήρθε η συγγνώμη και αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις μου».

«Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι και μπορείς να μιλήσεις και να καταλάβεις ότι ''όχι ως εδώ''. Μπορεί να περιθωριοποιηθείς, αλλά δεν έχει να μασήσει κανείς τίποτα. Δεν πρόκειται να σου σταματήσει κάποιος την πορεία έτσι. Θα σε στενοχωρήσει, θα σε πονέσει, αλλά πρέπει να έχεις γερό στομάχι», τόνισε.



via Ειδήσεις https://ift.tt/37vBIrp
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη