1932: Το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών με τα ωραία ρούχα

Βρισκόμαστε λοιπόν στο 1932 και ο γυναικείος αθλητισμός αρχίζει κι αποτελεί μέρος της καθημερινότητας. Οι γυναίκες συμμετέχουν σε πολλά αθλήματα, οι εφημερίδες τους κάνουν αφιερώματα και κυρίως έχουν να λένε για το βόλεϊ. Ότι τους ταιριάζει



Παραπάνω βλέπετε τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου. Και τα ονόματα των αθλητριών κι όπως περιγράφει η λεζάντα συγκροτούσαν μια πολύ ισχυρή ομάδα, φαβροί για την τίτλο.

Η περιγραφή της εφημερίδας δε σχετικά με το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών, μαζί με πανέμορφα σχόλια για τις αθλήτριες, μας άφησαν άφωνους. Υπέροχα ελληνικά αν μη τι άλλο.



Ας κάνουμε μια αρχή σ' αυτό το ρεπορτάζ με την περιγραφή των ομάδων που αποκλείστηκαν από την τελική φάση και τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.



Και προχωράμε με τις διεκδικήτριες. Και πρώτα την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου


Ακολουθεί αναφορά στις νεανικές ομάδες της Νήαρ Ηστ και της ΑΕΚ


Συνεχίζουμε με την ομάδα του Πανιωνίου που λόπως θα διαβάσετε κι εσείς συγκεντρώνει τα πιο κολακευτικά σχόλια


Και τέλος οι Νέες Βύρωνος


Ο επίλογος έχει να κάνει με τα προγνωστικά όπου η Νήαρ Ηστ και ο Πανιώνιος παρουσιάζονται ως φαβορί για τον τίτλο αλλά με μια... ένσταση για την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι αθλήτριες του Παλαιού Φαλήρου. Κι αυτό επειδή είχαν ήδη αρχίσει τα μπάνια και τα κορίτσια θα παρουσιάζονταν πιο γυμνασμένα κι έτοιμα!!!


Και για το τέλος μια αναμνηστική φωτογραφία με την παρουσία αθλητριών απ' όλες τις ομάδες της τελικής φάσης.



Ωραία φωτογραφία

Ακολουθήστε μας στο Facebook



from ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ https://ift.tt/3cEOM11
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη