ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι προθεσμίες για τις αιτήσεις στην προκήρυξη ΣΟΧ 1 του ΑΣΕΠ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι προθεσμίες για τις αιτήσεις στην προκήρυξη ΣΟΧ 1 του ΑΣΕΠ
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 50 προσλήψεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ με την προκήρυξη ΣΟΧ του ΑΣΕΠ.

Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) - Ν.Π.Ι.Δ. που εποπτεύεται από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ανακοινώνει την πρόσληψη πενήντα (50) ατόμων μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στην Κεντρική Υπηρεσία και σε Οργανικές Μονάδες των Περιφερειακών Διευθύνσεών του.

Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) Ν.Π.Ι.Δ. που εποπτεύεται από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ανακοινώνει ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την πρόσληψη πενήντα (50) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οκτώ (8) μήνες, σύμφωνα με την Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2021, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στην Κεντρική Υπηρεσία και σε Οργανικές Μονάδες των Περιφερειακών Διευθύνσεών του, ορίζεται από Παρασκευή 19/02/2021 έως και Δευτέρα 01/03/2021.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2021

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2021

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2021



via Ειδήσεις https://ift.tt/3bfW74G
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη