Πληρώνεται το δώρο Χριστουγέννων σε 2.563 εργαζόμενους του ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Πληρώνεται το δώρο Χριστουγέννων σε 2.563 εργαζόμενους του ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Πληρώνονται αύριο 2.563 εργαζόμενοι την αναλογία του δώρου Χριστουγέννων του μηχανισμού ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.

Ειδικότερα σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης ύψους 58.481,64 ευρώ που αφορά στην καταβολή του επιδόματος εορτών Χριστουγέννων 2020 που καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 2.563.

Στο μεταξύ την παράταση έως τις 10/03/2021 της προθεσμίας υποβολής των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ.) εργοδοτών κοινών επιχειρήσεων Ιανουαρίου 2021 και Δώρου Χριστουγέννων έτους 2020 αποφασίζει σήμερα το ΔΣ του e-EΦKA.

Η παράταση δίδεται, προκειμένου να παρασχεθεί στους εργοδότες ο απαιτούμενος χρόνος, για να προσαρμόσουν τα μηχανογραφικά συστήματα μισθοδοσίας στις αλλαγές που επήλθαν στη λειτουργία της ΑΠΔ και αφορούν: - την απεικόνιση της ασφάλισης του Δώρου Χριστουγέννων έτους 2020 για εργαζόμενους ενταχθέντες στο Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», καθώς και όσων ανεστάλησαν οι συμβάσεις εργασίας τους.

Η εν λόγω παράταση δεν αφορά : - τη καταβολή των αντίστοιχων απαιτητών ασφαλιστικών εισφορών (Ιανουαρίου 2021 και Δώρου Χριστουγέννων 2020), που πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι 26/02/2021 και - την υποβολή ΑΠΔ οικοδομοτεχνικών έργων μηνός Ιανουαρίου 2021, που πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι 01/03/2021.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2ZR9bYQ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη