Σύλληψη 31χρονου για εμπορία ανθρώπων

Σύλληψη 31χρονου για εμπορία ανθρώπων

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 31χρονος αλλοδαπός κατηγορούμνενος για εμπορία ανθρώπων, παραβίαση της νομοθεσίας περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Συγκατηγορούμενη στην ίδια υπόθεση είναι και μία 33χρονη αλλοδαπή, η οποία αναζητείται.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε μετά από καταγγελία μίας 19χρονης ότι η ίδια έπεσε θύμα του.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση ο κατηγορούμενος πιάστηκε να μεταφέρει το θύμα από διαμέρισμα σε ξενοδοχείο της περιοχής του κέντρου των Αθηνών με σκοπό να πραγματοποιήσει ερωτικό ραντεβού, όπου και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα της παθούσας και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -10- γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος προ διετίας είχε προσεγγίσει την 19χρονη στη χώρα καταγωγής τους και με ψευδείς υποσχέσεις, την έπεισε να ταξιδέψει μαζί του στην Ελλάδα.

Μόλις έφτασαν στην Ελλάδα ο 31χρονος παρακράτησε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και την εγκατέστησε αρχικά σε ξενοδοχείο στο κέντρο των Αθηνών και μετέπειτα σε δύο διαφορετικά διαμερίσματα.

Στη συνέχεια και σε καθημερινή βάση την μετέφερε σε οίκους ανοχής, ξενοδοχεία και οικίες, για την πραγματοποίηση ερωτικών ραντεβού που αυτός είχε κανονίσει, παρακρατώντας το σύνολο των εσόδων της, προβαίνοντας κατά αυτόν τον τρόπο στην κατ' επάγγελμα και από κερδοσκοπία γενετήσια εκμετάλλευση της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην 19χρονι παρέχεται αρωγή και προστασία, μέχρι τον ασφαλή επαναπατρισμό της ενώ ο 31χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2ZUHK0g
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη