Ανατροπή: Δεν απαγορεύονται οι μετακινήσεις εκτός δήμου για σωματική άσκηση, καμία αλλαγή στον κωδικό 6 του 13033

INTIME

Δεν απαγορεύονται οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς δεν απαγορεύονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις για σωματική άσκηση με SMS με κωδικό 6 στο 13033.

Όπως ανακοινωσε παρόλου που δεν απαγορεύεται έκανε σύστασηα προς τους πολίτες η σωματική άσκηση να γίνεται κοντά στο τόπο διαμονής.

Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Προβλέπεται τηλε-εκπαίδευση τόσο για την πρωτοβάθμια όσο και για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (νηπιαγωγεία, δημοτικά, ολοήμερα σχολεία, γυμνάσια και λύκεια γενικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης), καθώς και όλες τις λοιπές εκπαιδευτικές δομές. Εξαιρετικώς επιτρέπεται η διά ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων.

Η τηλεκπαίδευση θα διενεργείται πρωινές ώρες για γυμνάσια και λύκεια και μεσημβρινές ώρες για νηπιαγωγεία και δημοτικά, όπως ακριβώς γινόταν και κατά το καθολικό λοκντάουν του Νοεμβρίου. Παράλληλα, αύριο Πέμπτη και ώρες 10-12 πμ ξεκινά εκ νέου η προβολή επεισοδίων εκπαιδευτικής τηλεόρασης από την ΕΡΤ2, για τους μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Σημειώνεται, επίσης, ότι σε αναστολή θα βρίσκονται οι Βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, ενώ τα ΑΕΙ συνεχίζουν να λειτουργούν μέσω τηλε-εκπαίδευσης.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2Nbb0gg
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη