Συγκλονιστική εξομολόγηση Ξιαρχό, «όταν ήμουν 6 ετών με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς»

youtube

Ο γνωστός χορευτής και performer, Τάσος Ξιαρχό, προχώρησε σε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής στην εκπομπή «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης, όπου αποκάλυψε πως όταν ηταν 6 ετών ασέλγησε πάνω του ένας γείτονάς του.

Ο Τάσος Ξιαρχό, μίλησε για τα παιδιά του χρόνια, τα οποία χαρακτήρισε «πάρα πολύ δύσκολα και βίαια», μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Πηγαίνοντας στην παλιά μου γειτονιά πρόσφατα, μου ήρθε μία ανάμνηση σαν σφαλιάρα. Θυμήθηκα μία σκηνή, που μετά έγιναν τρεις σκηνές, με ένα νεαρό αγόρι κοντά στην εφηβεία που με βίασε. Ήταν της γειτονιάς. Πριν λίγες μέρες που το θέμα του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης ήρθε στην επιφάνεια, θυμήθηκα και άλλες λεπτομέρειες», εξομολογήθηκε ο Τάσος Ξιαρχό.

Αναφερόμενος στη σχέση του με τους γονείς είπε:

«Ποτέ δεν με βοήθησαν οι γονείς μου. Η μητέρα μου είχε την ανάγκη της επιβίωσης, δηλαδή να μην φάει ξύλο και ο πατέρας μου ήταν εθισμένος στο ποτό, οπότε δεν καταλάβαινα τι έγινε. Θυμάμαι για πάρα πολλά χρόνια όταν κοιμόμουν σε φίλους, ξαδέρφια, ήθελα πάντα να κουρνιαζω σε εκείνο το σημείο. Οι γονείς μου ακόμα και σήμερα δεν ξέρω αν το γνωρίζουν. Ποτέ δεν με ρωτάγανε αν είμαι καλά», ανέφερε ο γνωστός χορευτής.

Σε εκείνο το σημείο, ο Τάσος Ξιαρχό ζήτησε να σταματήσουν για λίγο καθώς ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένος.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2NCclNM
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη