Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Επιχορηγήσεις ύψους 9.000.000€ για 25 ιδιωτικά επενδυτικά σχέδια - Ανάπτυξη άρρηκτα συνδεδεμένη με νέες θέσεις εργασίας

Επιχορηγήσεις ύψους 9.000.000€

για 25 ιδιωτικά επενδυτικά σχέδια

Ανάπτυξη άρρηκτα συνδεδεμένη με νέες θέσεις εργασίας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού, υπάγονται συνολικά είκοσι πέντε (25) επενδυτικά σχέδια στο καθεστώς ενισχύσεων της «Γενικής Επιχειρηματικότητας» του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016.

Το συνολικό ποσό της επιχορήγησης, συνολικού ύψους 8.952.631,58€, αναλύεται ως εξής:

Ø  Η επιδότηση χρηματοδοτικής μίσθωσης και η επιδότηση του κόστους της δημιουργούμενης απασχόλησης ανέρχεται στο ύψος των 4.490.914,06€.

Ø Η ενίσχυση με τη μορφή της φορολογικής απαλλαγής ανέρχεται στο ποσό των 4.461.717,52€.

Η υπαγωγή των συγκεκριμένων επενδυτικών σχεδίων, αποφασίστηκε με βάση τη βαθμολόγηση που έλαβαν σε πρώτο στάδιο και οριστικοποιήθηκε μετά την εξέταση των ενστάσεων κατά του Προσωρινού Πίνακα Κατάταξης.

Για τα επενδυτικά σχέδια του συνημμένου Οριστικού Πίνακα θα ακολουθήσει η διαδικασία έκδοσης ατομικών αποφάσεων υπαγωγής στο καθεστώς ενισχύσεων της «Γενικής Επιχειρηματικότητας» του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016.

«Στηρίζουμε 25 επιχειρηματικά σχέδια με σχεδόν 9 εκατομμύρια ευρώ από τον Αναπτυξιακό Νόμο. Και το κάνουμε τώρα, που είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Το πρόγραμμα είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη δημιουργία και τη διατήρηση θέσεων εργασίας και αυτό μας επιτρέπει να υπηρετήσουμε στην ολότητά του το διπλό μας στρατηγικό στόχο: Ανάπτυξη και διάχυση αποτελέσματος στην κοινωνία», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη