Τσιτσιπάς: Υπόκλιση στον Μεντβέντεφ, αποκλεισμός στα ημιτελικά του Australian Open

Τσιτσιπάς: Υπόκλιση στον Μεντβέντεφ, αποκλεισμός στα ημιτελικά του Australian Open

Όνειρο ήταν και... παίρνει αναβολή για άλλη χρονιά. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πάλεψε σκληρά απέναντι στον κακό του δαίμονα, τον Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ, για την πρόκριση στον τελικό του Australian Open, όμως έπεσε ηρωικά, παρά το 3-0 σετ.

Ο Μεντβέντεφ εκμεταλλεύτηκε τα εξαιρετικά σερβίς του (στα δύο πρώτα σετ δε δέχθηκε κανένα break) και επικράτησε με 3-0 σετ του Τσιτσιπά (6-4, 6-2, 7-5), ο οποίος φαινόταν χωρίς την ίδια ενέργεια που του επέτρεψε την τεράστια ανατροπή απέναντι στον Ναδάλ πριν από δύο ημέρες.

Ο Έλληνας τενίστας προσπάθησε αλλά δεν είχε απαντήσεις στα σερβίς του Μεντβέντεφ, ο οποίος έκανε σπάνια λάθη κι εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη του Τσιτσιπά σε κρίσιμα σημεία, σπάζοντας του το σερβίς 5 φορές.

Την Κυριακή, θα αντιμετωπίσει τον Τζόκοβιτς στον τελικό του Australian Open, με τον Σέρβο πολυνίκη του θεσμού να μην έχει εύκολο έργο απέναντι στον Ρώσο, ο οποίος δείχνει σε... δαιμωνιώδη κατάσταση τον τελευταίο καιρό.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3ds4OeN
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη