Η εισήγηση των λοιμωξιολόγων για την απαγόρευση κυκλοφορίας καθημερινές και Σαββατοκύριακα

INTIME

Παράταση μιας εβδομάδας εισηγούνται οι λοιμωξιολόγων, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς τα κρούσματα παραμένουν υψηλά ενώ υπάρχει μεγάλη πίεση σε ΜΕΘ και νοσηλείες Covid - Η εισήγησή τους για την απαγόρευση κυκλοφορίας καθημερινές και Σαββατοκύριακα.

Ένα ερώτημα που θα συζητούνταν σήμερα μεταξύ των λοιμωξιόγων είναι αν και κατά πόσο θα αλλάζει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 μ.μ. τις καθημερινές και από τις 6 μ.μ. τα Σαββατοκύριακα. Σύμφωνα με πληροφορίες, και για την επόμενη εβδομάδα αποφασίστηκε να διατηρηθούν τα ωράρια απαγόρευση κυκλοφορίας, δηλαδή μετά τις 9 μ.μ. Δευτέρα - Παρασκευή και 6 μ.μ. τα Σαββατοκύριακα.

Μάλιστα στο… κόκκινο αναμένεται να περάσουν και άλλες περιοχές. Μετά την Αρκαδία και το Ναύπλιο, υποψήφιες για… κοκκίνισμα είναι περιοχές όπως η Λευκάδα, η Θεσπρωτία, δήμοι της Φθιώτιδας και σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανόν και η Κορινθία.

Περιοχές που παρουσιάζουν επιβάρυνση τις τελευταίες ημέρες. Στη Θεσπρωτία για παράδειγμα εντοπίστηκαν εννέα περιστατικά με την επίπτωση ανά 100.000 πληθυσμού να είναι 20,65 περιστατικά, στην Κορινθία 31 περιστατικά και στη Λευκάδα 13.via Ειδήσεις https://ift.tt/37PE58F
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.