Γιώργος Παπαδόπουλος: Η σύντροφός μου, μου έκανε πρόταση γάμου αλλά της απάντησα «όχι»

Γιώργος Παπαδόπουλος: Η σύντροφός μου, μου έκανε πρόταση γάμου αλλά της απάντησα «όχι»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε για την καθημερινότητά του στην καραντίνα και για την οικογένειά του.

Μάλιστα εξομολογήθηκε πως αν και η σύντροφός του, Γαλάτεια του έχει κάνει πρόταση γάμου εκείνος αρνήθηκε να την παντρευτεί.

«Αφού δεν χωρίσαμε με τη γυναίκα μου στην πρώτη καραντίνα, νομίζω ότι δεν πρόκειται να χωρίσουμε ποτέ. Βρήκαμε τρόπους μέσα στο σπίτι να περάσουμε ποιοτικό χρόνο και με το παιδάκι μας αλλά και μεταξύ μας. Η Γαλάτεια είναι στην τσίτα λόγω του παιδιού και την καταλαβαίνω. Εγώ βρήκα κάτι ποιοτικό μέσα σε αυτό και αυτό είναι να περάσω χρόνο με τον γιο μου. Βλέπω να μεγαλώνει το παιδί μου μπροστά μου, μαζί μου και μαθαίνω πάρα πολλά από αυτόν. Εγώ έχω σκέψη για δεύτερο παιδάκι, η Γαλάτεια το σκέφτεται».

Και πρόσθεσε μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day»: «Υπάρχει σαν σκέψη να παντρευτούμε, όλα θα γίνουν όταν πρέπει. Είμαστε σαν παντρεμένοι. Η Γαλάτεια νομίζω θέλει, μου έκανε και πρόταση στην Κύπρο. Μου ετοίμασε μια τούρτα στην οποία έγραψε "Το 2021 θα με παντρευτείς θες δεν θες" και της απάντησα όχι».



via Ειδήσεις https://ift.tt/36GndAo
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη