Βαλλιανάτος για Κούγια: Απαράδεκτη η αναφορά για «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους

Βαλλιανάτος για Κούγια: Απαράδεκτη η αναφορά για «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους

Η αναφορά του Αλέξη Κούγια, δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη που στη χθεσινή δήλωσή του μίλησε για «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους, προκάλεσε την αντίδραση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, ο οποίος έριξε τα «πυρά» του στον Αλέξη Κούγια.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο 64χρονος δημοσιογράφος τονίζει πως αυτή είναι «η πολλοστή ομοφοβική αναφορά» του κ. Κούγια.

Μάλιστα, συνεχίζει λέγοντας πως ο γνωστός ποινικολόγος είχε προσπαθήσει να ανασκευάσει όμως «η χαρά (του ομοφοβικού) δεν τον αφήνει» ενώ παράλληλα εξηγεί μεταξύ άλλων πως «η ομοφυλοφιλία δεν είναι επάγγελμα», αλλά «ανθρώπινη ιδιότητα, νομικά αποδεκτή».

Αναλυτικά η άναρτηση του:

«Η αναφορα του δικηγορου Αθηνων Αλεξη Κουγια, σε ομοφυλοφιλους επαγγελματιες ειναι απαραδεκτη.

Ειναι η πολλοστη ομοφοβικη αναφορα του ιδιου μετα τα εγκαινια της σειρας ομοφοβικων δηλωσεων πριν 15 χρονια οταν με αφορμη το παραδικαστικο κυκλωμα ειχε δηλωσει, "Ομοφυλοφιλοι δικηγοροι και επιορκοι δικαστες λυμανονται την Δικαιοσυνη" σε εφημεριδα των Αθηνων.

Ειναι αληθεια πως απο τότε εχει επιχειρησει να διορθωσει ομοφοβικες του δηλωσεις αλλά προφανως "η χαρα(του ομοφοβικου) δεν τον αφηνει".

Η ομοφυλοφιλια δεν ειναι επαγγελμα, αλλα ανθρωπινη ιδιοτητα νομικα αποδεκτη, και ο πελατης του δεν "κατηγορειται" για ομοφυλοφιλια.

Αλλά ουτε για αγορα ή πωληση σεξουαλικων υπηρεσιων κατηγορειται, στην περιπτωση που εννοει επαγγελματιες τους εργαζομενους στο σεξ.

Ο πελατης του ερευναται για "βιασμους ανηλικων κατα συρροη". Βιασμους ποσο μαλλον κατ εξακολουθηση, ας ριξει μια ματια να δει ποιοι τους κανουν.

Οσο για την αγορα σεξουαλικων υπηρεσιων, γνωριζει πολυ καλα πως τα νεαρα αγορια που συναντουσαν τον πελατη του δεν εχουν τις προυποθεσεις του νομου 2734/1999 για να τους ονομαζει ετσι ενας νομικος.

Η παλια εκεινη δηλωση του και οι επιπλοκες της τον ειχαν οδηγησει στο κρατητηριο του αστυνομικου τμηματος Συνταγματος για μια νυχτα, και στο πειθαρχικο του Δικηγορικου Συλλογου Αθηνων...»



via Ειδήσεις https://ift.tt/2NDLW1U
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη