Γεννηματά: Η κύρια ευθύνη βαραίνει τον πρωθυπουργό που καλύπτει τη Μενδώνη

Γεννηματά: Η κύρια ευθύνη βαραίνει τον πρωθυπουργό που καλύπτει τη Μενδώνη

«Φούσκα» χαρακτήρισε η Φώφη Γεννηματά, τη σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση Λιγνάδη, κάνοντας λόγο για χυδαία κόντρα των δύο κομμάτων που στέκονται μακριά από τα προβλήματα της κοινωνίας. Καταλόγισε δε σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά το ελληνικό #metoo αλλά και να θάψουν την υπόθεση κάτω από τόνους λάσπης.

Έκανε λόγο για καθυστερημένη αντίδρασή της κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι η υπουργός Πολιτισμού φέρει ευθύνη, «ακόμη και αν εξαπατήθηκε», ενώ σημείωσε ότι η κύρια ευθύνη βαραίνει τον πρωθυπουργό που καλύπτει την κ. Μενδώνη.

Η κ. Γεννηματά καταδίκασε το hashtag #NΔΠαιδεραστές, σημειώνοντας ότι αυτό έδωσε το καλύτερο όπλο στην κυβέρνηση, ενώ τόνισε ότι δεν χρειάζεται διχασμός «που υποτιμά το δράμα των θυμάτων και αποτρέπει να ανοίξουν κι άλλα στόματα».



via Ειδήσεις https://ift.tt/2P0hNu3
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη