Η Δανδουλάκη καταθέτει αύριο στο Σωματείο Ηθοποιών για την καταγγελία της Δροσάκη κατά του Φιλιππίδη

Facebook Κάτια Δανδουλάκη

Στο ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) αναμένεται να καταθέσει η Κάτια Δανδουλάκη, κατά του Πέτρου Φιλιππίδη. Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», είτε σήμερα είτε αύριο, η Κάτια Δανδουλάκη θα στείλει την κατάθεσή της στο πειθαρχικό του ΣΕΗ.

Υπενθυμίζεται η Κάτια Δανδουλάκη είναι, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η θιασάρχης που απέλυσε τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, Πέτρο Φιλιππίδη, ύστερα από καταγγελία για παρενόχληση από γυναίκα συνάδελφό του, η οποία πρόκειται για την Λένα Δροσάκη.

Η Λένα Δροσάκη τότε, έπεφτε για δεύτερη φορά θύμα του Πέτρου Φιλιππίδη, αφού την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και στην αρχή της καριέρας της.

Σε κάθε περίπτωση η  καταγγελία που έκανε στο ΣΕΗ αφορά στην αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2NoaXOP
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη