Άκης Σκέρτσος: Την ίδια μέρα της συνέντευξης της Μενδώνη ζητήθηκε και δόθηκε η παραίτηση Λιγνάδη

Eurokinissi

«Η Δικαιοσύνη ενήργησε ταχύτατα, οφείλουμε να σιωπήσουμε και να την αφήσουμε να κάνει την δουλειά της», δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ 100.3 ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος αναφερόμενος στην υπόθεση Λιγνάδη. 

Ο Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ έκανε λόγο για προσπάθεια επίθεσης της αντιπολίτευσης σε θεσμούς του πολιτεύματος.

«Και μετράω πάρα πολύ καλά τα λόγια μου», προσέθεσε για να εξηγήσει: «Οταν εξαπολύονται κατηγορίες, συντονισμένα και ενορχηστρωμένα από την ίδια τη μείζονα αντιπολίτευση, περί συμμετοχής του Πρωθυπουργού ή μελών της κυβέρνησης σε κυκλώματα παιδεραστίας αυτό συνιστά προσπάθεια εκτροπής του πολιτεύματος. Και πρέπει να πάρουν όλοι τις ευθύνες τους. Και να καθίσουν να κάνουν μια πολύ πιο σοβαρή κριτική. Πολιτική κριτική ναι, να γίνει ως προς μια λανθασμένη επιλογή η οποία έγινε από το υπουργείο Πολιτισμού. Η οποία βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Ολα τα υπόλοιπα δεν συνιστούν πολιτική κριτική ούτε σοβαρή αντιπολίτευση».

Για παρεκτροπή της αντιπολίτευσης και προσπάθεια επίθεσης σε θεσμούς του πολιτεύματος έκανε λόγο ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος αναφερόμενος στην υπόθεση Λιγνάδη.

«Η Δικαιοσύνη έχει ενεργήσει ταχύτατα, η υπόθεση αυτή πλέον βρίσκεται στα χέρια της και οφείλουμε όλοι να σιωπήσουμε και να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστευόμαστε, εντός του κράτους δικαίου στο οποίο όλοι ζούμε και λειτουργούμε, να κάνει την δουλειά της».

Όπως τόνισε, έγινε μια λανθασμένη επιλογή από το Υπουργείο Πολιτισμού, αλλά αποσύρθηκε και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

«Υπήρξε μια συνέντευξη, χωρίς να είναι επώνυμη και την ίδια ημέρα ζητήθηκε και δόθηκε η παραίτηση» ανέφερε ο κ. Σκέρτσος στον ΣΚΑϊ 100.3, προσθέτοντας ότι «το Σαββατοκύριακο είδαμε να παρεκτρέπεται η αντιπολίτευση».

«Όλη η κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας», συμπλήρωσε, ωστόσο τόνισε ότι ο Λιγνάδης δεν πρέπει να δικαστεί από κανένα λαϊκό δικαστήριο, παρά από το φυσικό δικαστήριο, το οποίο θα βγάλει και την τελική κρίση και το αν ο κ. Λιγνάδης έχει κάνει όσα καταγγέλλονται.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3sixxqU
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη