Νέες καταγγελίες για βιασμό περιέχει ο φάκελος που κατέθεσε ο Τσαρούχας στον Εισαγγελέα

INTIME

Νέες καταγγελίες που φέρνουν στα χέρια της ελληνικής δικαιοσύνης νέα στοιχεία κατά νέων προσώπων, περιλαμβάνονται στο φάκελο που κατέθεσε ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Οργάνου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, (ΣΕΗ) Πασχάλης Τσαρούχας.  Δύο με τρεις από αυτές τις καταγγελίες αφορούν το κακούργημα του βιασμού και αφορούν δύο πρόσωπα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ ο ηθοποιός κατέθεσε διψήφιο αριθμό καταγγελιών στις εισαγγελικές αρχές. Τα αδικήματα αυτά σχετίζονται με την προσβολή γενετήσιας ελευθερίας.

Οι πράξεις φέρεται να είναι κατά βάση πλημμεληματικές, ωστόσο σημαντικό μέρος αυτών φαίνεται πως είναι παραγεγραμμένες.

Δύο με τρεις καταγγελίες αφορούν σε βιασμό

Το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν 2-3 καταγγελίες οι οποίες αφορούν το κακούργημα του βιασμού και θα εξεταστούν ενδελεχώς από τις αρχές.

Οι καταγγελίες αυτές στρέφονται κατά τουλάχιστον 2 πρόσωπα και χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης ανεξάρτητα από το αν έχει παρέλθει ο χρόνος παραγραφής του ή όχι.

Σε δηλώσεις του εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείο, ο Πασχάλης Τσαρούχας τόνισε πάντως «το ειδικό χαρακτηριστικό» που έχουν οι φάκελοι που προσκόμισε στην Δικαιοσύνη, εξηγώντας ότι είναι αποκλειστικά για υποθέσεις σεξουαλικής βίας.

«Καταθέσαμε με τους φακέλους. Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων. Δεν μπορώ να πω ούτε πόσες υποθέσεις κατέθεσα, ούτε ποιες. Οι καταγγελίες είναι για προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Δεσμευθήκαμε ότι οποιαδήποτε νέο στοιχείο θα το συμπληρώσουμε», δήλωσε ο κ. Τσαρούχας.via Ειδήσεις https://ift.tt/3usbIaa
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.