ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικός γάμος για όλους

ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικός γάμος για όλους

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο Σύριζα ανακοίνωσε ότι ανοίγει τη συζήτηση για τον πολιτικό γάμο για όλους.

Μετά τους νόμους για το σύμφωνο συμβίωσης και την αναγνώριση ταυτότητας φύλου, κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει τη συζήτηση: Πολιτικός Γάμος για όλους, αναφέρει σε μήνυμά της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανήμερα της Ημέρας των ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου, ανοίγει τη συζήτηση για τον πολιτικό γάμο «για όλους».

«Γιατί ο έρωτας τώρα; Γιατί στην πανδημία νιώθουμε πόσο λείπει μια αγκαλιά. Γιατί ο έρωτας θέλει δύο, που να θέλουν και οι δύο. Γιατί η αγάπη είναι δικαίωμα», αναφέρει στο μήνυμά του ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σε βίντεο που ανάρτησε στο Facebook και προσθέτει: «Μετά τους νόμους για το σύμφωνο συμβίωσης και την αναγνώριση ταυτότητας φύλου, κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει τη συζήτηση: Πολιτικός Γάμος για όλους».

{https://ift.tt/3b8foor}



via Ειδήσεις https://ift.tt/2ZhVuC0
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη