Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου: Εκπτώσεις στα διόδια για φορτηγά και λεωφορεία

Φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Από την 1η Φεβρουαρίου 2021, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου εγκαινιάζει το νέο ειδικό εκπτωτικό πρόγραμμα SmarTruck για οχήματα των κατηγοριών 3 και 4 (φορτηγά, λεωφορεία) που φέρνει έκπτωση 7% από την πρώτη διέλευση.

Με το SmarTruck όλοι οι συνδρομητές eway και χρησιμοποιώντας τον πομποδέκτη τους, θα απολαμβάνουν μειωμένες τιμές σε όλο το μήκος του Αυτοκινητόδρομου, από την πρώτη κιόλας διέλευση.

Το εκπτωτικό πρόγραμμα προσφέρει έκπτωση 7% σε κάθε διέλευση και ισχύει και για τους 5 μετωπικούς Σταθμούς Διοδίων του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου (Κλειδιού, Λεπτοκαρυάς, Μακρυχωρίου, Μοσχοχωρίου και Πελασγίας) ενώ αφορά οχήματα κατηγορίας 3 και 4.

Το πρόγραμμα SmarTruck αντικαθιστά τις προηγούμενες ειδικές τιμές στους Σταθμούς Πελασγίας και Μοσχοχωρίου. Η μετάβαση στο νέο πρόγραμμα θα γίνει αυτόματα* την 1η Φεβρουαρίου 2021, χωρίς να χρειαστεί κάποια επιπλέον ενέργεια από την πλευρά των συνδρομητών.

Για την απόκτηση του δωρεάν πομποδέκτη eway, οδηγοί μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου στα παρακάτω στοιχεία:

www.myeway.gr, customercare@aegeanmotorway.gr και τηλ.: 302410-741440



via Ειδήσεις https://ift.tt/3r7n6pm
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη