Στο τραπέζι νέα μέτρα για τη Θεσσαλονίκη - Τι εξετάζεται για σχολεία και μαγαζιά

INTIME

Στο κάδρο μπαίνει και η Θεσσαλονίκη με την επιτροπή λοιμωξιολόγων να συνεδριάζουν πιθανότατα εντός της ημέρας για το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων για την συμπρωτεύουσα.

Η απόφαση για αυστήρο lockdown στην Αττική δεν αποκλείεται να συμπαρασύρει και τη Θεσσαλονίκη. Για την συμπρωτεύουσα δεν αποκλείεται να έχει συζήτηση η επιτροπή λοιμωξιολόγων η οποία θα εξετάσει τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Μετά την αύξηση 205% του ιικού φορτίου στα λύματα της Αττικής, αυξητικές τάσεις εμφανίζουν και τα λύματα της Θεσσαλονίκης. Πιθανόν, οι λοιμωξιολόγοι, σε συνεννόηση με την κυβέρνηση να θέλουν να δράσουν αστραπιαία πριν ζήσει η πόλη στιγμές Νοεμβρίου.

Άρα, στο τραπέζι μπαίνει ξανά το κλείσιμο όλων των σχολικών βαθμίδων στη Θεσσαλονίκη αλλά και ολοκληρωτικό κλείσιμο του λιανεμπορίου. Τέλος, ενδέχεται όλος ο νομός Αχαΐας να ακολουθήσει το παράδειγμα της Πάτρας.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3p6wuZ1
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη