ΝΔ: Να απαντήσει ο Τσιπρας αν προσυπογράφει τις αθλιότητες Βαξεβάνη

ΝΔ: Να απαντήσει ο Τσιπρας αν προσυπογράφει τις αθλιότητες Βαξεβάνη

Να πάρει άμεσα θέση για τις «αθλιότητες», όπως χαρακτηρίζει τις αναρτήσεις του κ. Βαξεβάνη, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα το κυβερνών κόμμα αναφερθεί χαρακτηριστικά στην εν λόγω ανακοίνωση:

«Eρωτάται ευθέως ο κ. Τσίπρας: προσυπογράφει αυτές τις αθλιότητες, του πραγματικού εκπροσώπου του, κ. Βαξεβάνη; Αναμένουμε την τοποθέτησή του. Η σιωπή σημαίνει αποδοχή της χυδαιότητας».

Αφορμή στάθηκαν δύο σχόλια του εκδότη του Documento στο Twitter. 

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Βαξεβάνης έγραψε στο twitter: "Πάντα είχα την απορία γιατί μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρε προσωπικά ο Μητσοτάκης μόλις ανέλαβε την εξουσία, ήταν να αναλάβει το Μέγαρο Μαξίμου, ο ίδιος δηλαδή, την ευθύνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα. Καλά την ΕΥΠ αλλά τα ασυνόδευτα ανήλικα γιατί;".

Την ανάρτηση συνοδεύει με ένα δημοσίευμα της "Εφημερίδας των Συντακτών" στην ηλεκτρονική της μορφή που αναφέρεται στις αποκαλύψεις για δομές προσφύγων που φέρονται να συνεργάζονταν με τον Δημήτρη Λιγνάδη, για θεατρικά μαθήματα σε ανήλικους πρόσφυγες.

vax

vax2



via Ειδήσεις https://ift.tt/3pG0pYr
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη