ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαραίτητα έγγραφα για την είσοδο στις εγκαταστάσεις

Συνάδελφοι καλημέρα,

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν εγκριθεί οι διαπιστεύσεις που έχετε αιτηθεί.

Η είσοδος σας θα πραγματοποιείται με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας, από την ΘΥΡΑ VIP, όπου και θα γίνεται θερμομέτρηση και θα υπογράφετε το χαρτί Εισερχομένων και Εξερχομένων σε αθλητική εγκατάσταση της ΓΓΑ.

Σύμφωνα με την υγειονομική επιτροπή και σε συνεννόηση με τους υπευθύνους διοργάνωσης αγώνα και ιατρούς των ομάδων αποφασίστηκε ότι όλοι ανεξαιρέτως όσοι εισέρχονται στο γήπεδο (δηλαδή συμπεριλαμβάνονται και οι εκπρόσωποι ΜΜΕ, φωτογράφοι, τεχνικοί ραδιοτηλεοπτικής παραγωγής κ.λπ.) θα πρέπει να συμπληρώνουν το ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση διεξαγωγής αγώνων Super League.

Ως εκ τούτου, σας αποστέλλουμε συνημμένο ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ, ώστε να το προεκτυπώσετε και να το φέρνετε ήδη συμπληρωμένο στο γήπεδο, προκειμένου να διευκολυνθεί πιθανή αναγκαία ιχνηλάτηση.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα δημοσιογραφικά θεωρεία (booth) θα είναι κλειστά (πλην αυτό της τηλεοπτικής μετάδοσης από την NOVA και των ραδιοφώνων με γραμμή τηλεφώνου) και ως εκ τούτου όσοι χρησιμοποιούν υπολογιστή θα καταλάβουν τα εξωτερικά δημοσιογραφικά με τα τραπεζάκια και οι υπόλοιποι συνάδελφοι τις διπλανές θέσεις στην ίδια κερκίδα τηρώντας τις αποστάσεις. ΔΕΝ επιτρέπεται η πρόσβαση στις θεσεις VVIP (δερμάτινα)

Επίσης, τόσο η αίθουσα Τύπου όσο και η Μικτή Ζώνη του ΔΑΚ δεν θα λειτουργήσουν επομένως ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η είσοδος σε κάμερα άλλου καναλιού πλην της NOVA.

Οι φωτογράφοι κατά την άφιξή τους θα καταλαμβάνουν αμέσως  τις θέσεις τους πίσω από τα τέρματα και από την πλευρά απέναντι από τους πάγκους, χωρίς να μπορούν να μετακινηθούν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις. Κατά την είσοδο των ομάδων ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρέπει να είναι κοντά στους πάγκους και στο κέντρο του γηπέδου.

Για όλους είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση μάσκας καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής στην αθλητική εγκατάσταση και συνίσταται η χρήση γαντιών.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση
Μαρία Παληαλέξη
6932185847

--

Με εκτίμηση

 

ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964

Πλατεία Ελευθερίας 3, Λαμία 35100

Τηλ.: 22310-46506, Fax: 22310-46504

e-mail:paelamia@gmail.com

www.lamia1964.gr


 





Από το Blogger.