Ελένη Φιλίνη: Σε τεράστια δραματική σχολή υπήρχαν εκβιασμοί, ήταν κορυφαίοι και κανείς δεν τους «άγγιξε»

Facebook Eleni Stylianos Filini

«Γνωρίζω ότι παλιά, σε μια τεράστια δραματική σχολή, ενός πολύ μεγάλου θεατράνθρωπου, γινόντουσαν και εκβιασμοί για σεξουαλικά», δήλωσε η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη η οποία δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομα του. Η ηθοποιός θέλησε να τονίσει ότι δεν είναι μόνο στο θέατρο όλα αυτά καθώς το «θέατρο είναι μια μικρή της όψη της κοινωνίας που είναι σάπια» είπε.

Στο θέμα των ημερών και τις καταγγελίες που καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η Ελένη Φιλίνη. Η ηθοποιός μάλιστα είπε πως σε μεγάλη δραματική σχολή γινόντουσαν εκβιασμοί σε θέματα σεξουαλικής φύσης.

«Γνωρίζω ότι παλιά, σε μια τεράστια δραματική σχολή, ενός πολύ μεγάλου θεατράνθρωπου, είχα ακούσει ότι γίνονταν κι εκβιασμοί κιόλας, για σεξουαλικά. Μιλάμε για τη δεκαετία του '60 και του '70, δε χρειάζεται να πούμε ποια σχολή… Οι οποίοι εκεί, ήταν κορυφαίοι και κανείς δεν τους «άγγιξε». Όταν συμβαίνει κάτι, πρέπει να το λέμε την ίδια ώρα.

Είχα μια κακή εμπειρία με κάποιον μεγάλο, θεατράνθρωπο, στα πρώτα μου βήματα, δεν έτυχε να ξαναδουλέψω μαζί του, να ξανασυνεργαστώ», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο περιοδικό «Λοιπόν».

Ερωτηθείσα αν συνεργάστηκε ξανά με τον άνθρωπο αυτό είπε: «Μα δεν πήγα εγώ, όχι βέβαια. Θέλει μεγάλη προσοχή αυτή τη στιγμή, γιατί μπορεί να έχει κάποιος ένα απωθημένο και να πει ότι κάποιος του έκανε ». Ακούγεται πολύ παραφιλολογία, δεν πιστεύω πολλά πράγματα» είπε.

Ερώτηθείσα γιατί μπορεί να υπάρχει παραφιλολογία απάντησε:

«Δεν μπορώ να ξέρω τα του καθενός. Σέβομαι κι εκτιμώ αυτές τις γυναίκες που βγήκαν επώνυμα και τα είπαν. Με λυπεί πολύ, δεν είχα συνεργαστεί με αυτούς τους ηθοποιούς, ενώ με τον έναν που συνεργάστηκα, δεν είχα πρόβλημα, στην πορεία όμως μπορεί να έχουν βγει χίλια προβλήματα στον κάθε άνθρωπο.

Σε προσωπικό επίπεδο, από αυτά που μου έχουν συμβεί, έχασα δουλειές, ενώ θα μπορούσα να έχω άλλη πορεία, άλλη οικονομική κατάσταση, αλλά αυτά είναι επιλογές, τι θα κάνει και τι όχι κάποιος. Μην τα ρίξουμε όλα στο θέατρο, γιατί έξω η κοινωνία είναι σάπια και το θέατρο είναι μια μικρή της όψη».via Ειδήσεις https://ift.tt/3s6RqRt
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.