Ναταλία Γερμανού: Ήμουν πολύ σίγουρη με κάποια ονόματα - Πιάστηκα κορόιδο

Ναταλία Γερμανού: Ήμουν πολύ σίγουρη με κάποια ονόματα - Πιάστηκα κορόιδο

Το δικό της σχόλιο έκανε η Ναταλία Γερμανού με αφορμή τα ονόματα που ακούγονται τελευταία

Με την ανιψιά του Χάρη Ρώμα, Έφη Ρασσιά συνομίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου η Ναταλία Γερμανού, με αφορμή τις ψευδείς κατηγορίες που έχουν προκύψει εναντίον του γνωστού ηθοποιού και σεναριογράφου από γνωστή εφημερίδα. Το δημοσίευμα αυτό, που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Χάρη Ρώμα προέκυψε από μια φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει ο ίδιος με τον γιο της Άννας Χατζησοφιά, αλλά και τη στάση που έχει επιλέξει να κρατήσει όλο αυτό το διάστημα.

Στην κουβέντα τους η παρουσιάστρια, δε δίστασε να παραδεχτεί πως νιώθει να έχει πιαστεί κορόιδο, καθώς ήταν πολύ σίγουρη για κάποια άτομα, όμως μετά από καταγγελίες εναντίον τους που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχει πέσει από τα σύννεφα.

"Εγώ νιώθω ότι πιάστηκα τόσο πολύ κορόιδο αυτές τις μέρες. Όχι με το θέμα του Χάρη, αλλά με άλλους ανθρώπους που βγαίνουν αυτό τον καιρό. Για ανθρώπους που πιθανόν να ήμουν πολύ σίγουρη, αλλά αισθάνομαι ότι έχω πιαστεί τόσο πολύ κορόιδο" είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο από το 3ο λεπτό και μετά

{https://www.youtube.com/watch?v=LYALiBDKZJE&feature=emb_logo}



via Ειδήσεις https://ift.tt/3ai5ukY
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη