Υπόθεση Λιγνάδη: Καταγγελίες ότι κακοποιούσε μαθητές από δύο ιδιωτικά σχολεία - Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ

Eurokinissi

Τις καταγγελίες μαθητών και μαθητριών δύο μεγάλων ιδιωτικών σχολείων περί κακοποιητικής συμπεριφοράς του Δημήτρη Λιγνάδη, όταν εκείνος κατείχε θέση υπευθύνου των θεατρικών ομάδων συγκεκριμένων σχολείων φέρνει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με ερώτηση που κατέθεσαν 37 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προς την Υπουργό Παιδείας, ζητούν απαντήσεις για το εάν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου έχει λάβει γνώση, για τη «δράση» του Δ. Λιγνάδη σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος ανήλικων μαθητών, καθώς και γιατί ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ενός εξ' αυτών των σχολείων, καθηγητής Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην Υπουργός Παιδείας Γεώργιος Μπαμπινιώτης, με δηλώσεις του έχει εξάρει την επιλογή του εμπλεκομένου ως διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, επικαλούμενος τις «δημιουργικές του ικανότητες» στα εν λόγω σχολεία.

Ρωτούν δε την υπουργό αν προτίθεται να ζητήσει εξηγήσεις και αναφορές από τον κ. Γ. Μπαμπινιώτη για την επί σειρά ετών απώλεια ελέγχου και την αδρανή στάση του απέναντι στην αξιόποινη συμπεριφορά που καταγγέλλουν πρώην μαθητές και με ποια μέσα σκοπεύει να ασκήσει το Υπουργείο τον εποπτικό ρόλο στην υπόθεση αυτή.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2MfiWgi
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη