Λύγισε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με τα μηνύματα που δέχεται: «Να πάθεις τον καρκίνο σκρ@@φα»

Λύγισε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με τα μηνύματα που δέχεται: «Να πάθεις τον καρκίνο σκρ@@φα»

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε για τις καταγγελίες που ταλανίζουν τον καλλιτεχνικό χώρο τις τελευταίες μέρες.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στα μηνύματα που δέχεται μετά τις χθεσινές του δηλώσεις, και τα οποία του εύχονται να πάθει καρκίνο.

«Να πάθεις τον καρκίνο σκρ@@φα».

Μόλις ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα τη φράση αυτή «λύγισε» και η ένταση στη φωνή του έκανε την εμφάνιση της.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, ο ηθοποιός διέψευσε σε κάθε τόνο πως θα είναι ο επόμενος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

«Δεν θέλω να λερώνομαι από όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν θα είμαι ο επόμενος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου. Το "να πάθεις τον καρκίνο" δεν πρέπει να το εύχεσαι σε κανέναν, ειδικά όταν υποτίθεται πως στηρίζεις το#metoo. Θα κριθούν όλοι για όσα έκαναν. Δεν θέλω να τοποθετούμαι για να μην χάνουμε την ουσία των θεμάτων. Πρέπει να μπορέσουμε να μείνουμε ψύχραιμοι και ενωμένοι. Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό να μας διαλύσει. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να καθαρίσουμε. Να γίνουμε φωτεινότεροι. Να φτάσουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3drj9bu
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη