Πάμε στοίχημα. Γκολ σε Μιλάνο και Μπέργκαμο

Ντέρμπι Μιλάνου και ματσάρα στο Μπέργκαμο περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στα προγνωστικά Ιταλίας που θα μας βγάλουν… Bet A Tet με το ταμείο! Μετά από αρκετά χρόνια στην Ιταλία, Ίντερ και Μίλαν διεκδικούν τον τίτλο της Serie A. Οι «ροσονέρι» προπορεύονταν στην κορυφή από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι και την περασμένη αγωνιστική. Η γκέλα τους στην έδρα της Σπέτσια έδωσε την ευκαιρία στους «νερατζούρι» να τους προσπεράσουν, έχοντας ένα βαθμό περισσότερο. Θα γίνει… πραγματική κόλαση το ντέρμπι. Δυστυχώς, ελέω πανδημίας θα λείπει ο κόσμος από τις εξέδρες του «Σαν Σίρο», να κάνει το ντέρμπι ακόμα καλύτερο – αλλά πάντα ενδιαφέρει και στα προγνωστικά στοίχημα.

Προγνωστικά για νικητή σε ντέρμπι, ειδικά όταν αυτό μπορεί να κρίνει τίτλο, δεν υπάρχουν. Ως βασική επιλογή στο ντέρμπι του Μιλάνο θα πάρω τον συνδυασμό του goal/goal και over 2,5.

Αφήνουμε το Μιλάνο και πάμε στο Μπέργκαμο, όπου η Αταλάντα υποδέχεται τη Νάπολι. Οι δυο αντίπαλοι μοιράζονται την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας από 40 βαθμούς η καθεμιά, βέβαια οι «παρτενοπέι» έχουν ένα ματς λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν πολλές απουσίες, προέρχονται από την ήττα με 2-0 στην Ισπανία από τη Γρανάδα για το Europa League. Θεωρώ ότι το μυαλό τους θα βρίσκεται περισσότερο στη ρεβάνς της Πέμπτης. Όπως και στο ντέρμπι του Μιλάνου, έτσι κι εδώ, θα πάω στα γκολ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη