Κακοκαιρία «Μήδεια»: Χωρίς ρεύμα Σκιάθος, Σκόπελος και Αλόννησος

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Χωρίς ρεύμα Σκιάθος, Σκόπελος και Αλόννησος

Όλο το δυναμικό του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκεται επί ποδός και θα συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς τις προσπάθειες για την αποκατάσταση όλων των ζημιών

Χωρίς ρεύμα έμειναν Σκιάθος, Σκόπελος και Αλόννησος εξαιτίας πτώσης δένδρων που προκάλεσε η κακοκαιρία Μήδεια.

Σε ανακοίνωσή του ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι πριν από λίγη ώρα προκλήθηκε νέα ζημιά στο χερσαίο τμήμα του Δικτύου στην περιοχή του Πηλίου που τροφοδοτεί τις Σποράδες, με αποτέλεσμα τη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο. Αναλυτικότερα, η κακοκαιρία προκάλεσε εκ νέου πτώση δέντρων και στις τρεις γραμμές Μέσης Τάσης που τροφοδοτούν τις Σποράδες και οι ζημιές εντοπίζονται σε εξαιρετικά δύσβατα σημεία. Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου τις πρώτες πρωινές ώρες να επιχειρήσουν να προσεγγίσουν τα σημεία αυτά και να προχωρήσουν με την αποκατάσταση των βλαβών.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, η κακοκαιρία είχε προκαλέσει πτώση δέντρων στις δύο από τις τρεις γραμμές Μέσης Τάσης στην ίδια περιοχή, με αποτέλεσμα τη διακοπή ηλεκτροδότησης στο νησί της Σκιάθου, η οποία μετά από τεράστιες προσπάθειες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ αποκαταστάθηκε μέχρι να προκύψει το νέο συμβάν.

Όλο το δυναμικό του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκεται επί ποδός και θα συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς τις προσπάθειες για την αποκατάσταση όλων των ζημιών που έχουν προκληθεί στο Δίκτυο πανελλαδικά από τη σφοδρή κακοκαιρία καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας, όπου υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης.

 Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας η βλάβη θα αποκατασταθεί αύριο Δευτέρα αφού πλέον τα συνεργεία είναι αδύνατο να επιχειρήσουν αυτή την ώρα και με τις καιρικές συνθήκες να είναι ακατάλληλες.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rUlwrc
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη