Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Γιώργου Αμυρά στα Γιάννενα, η δήλωση Ταραντίλη

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Γιώργου Αμυρά στα Γιάννενα, η δήλωση Ταραντίλη

Σημαντικές καταστροφές προκάλεσαν άγνωστοι στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Προστασίας του Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά στα Γιάννενα.

«Οι συνεχείς επιθέσεις δεν τρομοκρατούν κανέναν», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης.

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Τραμπούκοι, υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα, επιτέθηκαν στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Προστασίας του Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά στα Γιάννενα και προκάλεσαν σημαντικές καταστροφές. Οι συνεχείς επιθέσεις τους δεν τρομοκρατούν κανέναν. Ας το αντιληφθούν μια και καλή ότι η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται.

Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Το μόνο που κάνουν με τις τραμπούκικες ενέργειές τους είναι να προκαλούν το αίσθημα των δημοκρατικών πολιτών».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3kkSzlI
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη