Ευθύμιος Καραΐσκος: Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος μας χειρίστηκε και αντιμετώπισε την πρόσφατη κακοκαιρία «Μήδεια»


Δείτε όσα ανέφερε ο δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος

Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος μας χειρίστηκε και αντιμετώπισε την πρόσφατη κακοκαιρία «Μήδεια».

Η επιτυχημένη αυτή προσπάθεια, οφείλεται πρωτίστως και κυρίως στο προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας, στο σύνολο του εργατοτεχνικού προσωπικού του Δήμου μας, αλλά και της ΔΕΥΑΛ.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ανθρώπους μας, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των δυσκολιών, με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Τους ευχαριστούμε που κατάφεραν να κρατήσουν όλους τους δρόμους σε όλο το Δήμο ανοιχτούς, που  συνέδραμαν  συμπολίτες μας και ήταν  συνεχώς σε επιφυλακή, για να μη διακοπεί η ζωή του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε όμως και ιδιαίτερα, όλους τους χειριστές και οδηγούς μας, που εθελοντικά (και για αυτόν τον λόγο έχει επιπρόσθετη αξία η προσφορά τους) προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τους δοκιμαζόμενους δήμους της Αθήνας και της Κηφισιάς.

Κι εκεί υπήρχαν πολίτες, ηλικιωμένοι και συνάνθρωποι μας, που είχαν ανάγκη.

Σας ευχαριστούμε !






Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη