Έγκυος η Μέγκαν Μάρκλ: Για δεύτερη φορά πατέρας ο πρίγκιπας Χάρι

Έγκυος η Μέγκαν Μάρκλ: Για δεύτερη φορά πατέρας ο πρίγκιπας Χάρι

Σε πελάγη ευτυχία ο Πρίγκιπας περιμένει το δεύτερο παιδί του.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν o πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, καθώς θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού.

«Επιβεβαιώνουμε ότι ο Αρτσι θα γίνει μεγάλος αδελφός», αναφέρει η δήλωση. «Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο τους παιδί», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, η κολλητή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ, Misan Harriman, απεικονίζεται η Δούκισσα του Σάσεξ με φουσκωμένη κοιλίτσα στην αγκαλιά του αγαπημένου της συζύγου.

megan

 Υπενθυμίζεται οτι η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ είχε εξομολογηθεί την αποβολή της το περασμένο καλοκαίρι γράφοντας στους Times.

Σε ένα άρθρο με τίτλο «Οι απώλειες που μοιραζόμαστε» στους New York Times η Μέγκαν Μαρκλ γράφει: «Ήταν πρωί Ιουλίου και ξεκίνησε σαν όλες τις ημέρες. Έφτιαξα πρωινό, τάισα τα σκυλιά, πήρα βιταμίνες, βρήκα εκείνη την χαμένη κάλτσα, μάζεψα την κηρομπογιά που κύλησε κάτω από το τραπέζι. Έκανα τα μαλλιά μου αλογοουρά πριν σηκώσω τον γιο μου από την κούνια. Αφού άλλαξα πάνα, ένιωσα μια έντονη κράμπα. Έπεσα στο πάτωμα με το παιδί αγκαλιά μουρμουρίζοντας ένα νανούρισμα για να μας ηρεμήσω και τους δύο. Ο χαρούμενος τόνος ήταν αντίθετος με την αίσθησή μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήξερα καθώς κρατούσα το πρώτο μου παιδί ότι έχανα το δεύτερο» έγραψε η Μέγκαν Μαρκλ.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3tVrEkW
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη