Θαυμάστρια καταγγέλλει γνωστό ηθοποιό: Μου είπε «α, είσαι καλό εσύ» και τρίφτηκε πάνω μου...

Θαυμάστρια καταγγέλλει γνωστό ηθοποιό: Μου είπε «α, είσαι καλό εσύ» και τρίφτηκε πάνω μου...

Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη ήρθε στο φως μέσα από το Πρωινό. Θαυμάστρια περιγράφει τι ακριβώς συνέβη όταν ζήτησε από τον γνωστό ηθοποιό να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί.

«Είμαι 26 χρονών και με λένε Κατερίνα. Για τη δική μου προσωπική εμπειρία δεν έχω κάπου να απευθυνθώ προφανώς έχει συμβεί και σε άλλες κοπέλες όλα αυτά τα χρόνια. Η εμπειρία μου ξεκινάει ως εξής. Δεν είμαι απόφοιτη της δραματικής σχολής ή κάτι ανάλογο.

Είμαι απλά μία κοπέλα που πριν από κάποια χρόνια είχα συναντήσει τυχαία τον κύριο… μετά το τέλος της παράστασης όχι εντός του θεάτρου αλλά εκτός. Επαναλαμβάνω τυχαία και η πρώτη μου αντίδραση ήταν να του ζητήσω να βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί. Μου φάνηκε πολύ φιλικός και καλός μέχρι που μια κίνησή του με έκανε να αναθεωρήσω.

Με πλησίασε λέγοντάς μου «Α είσαι καλό εσύ» και ήρθε και τρίφτηκε επάνω μου. Πίσω μου. Εγώ εκείνη την ώρα έπαθα ένα σοκ, τρόμαξα. Δεν περιμένεις από τέτοιους ανθρώπους, τέτοιες αισχρές κινήσεις πόσο μάλλον σε μια θαυμάστρια. Οι εικόνες που είχα χτίσει γι' αυτόν τον ηθοποιό χάθηκαν. Ήθελα απλώς να καταθέσω τη δική μου ιστορία που δεν θα ξεχάσω όσο χρόνια κι αν περάσω», αναφέρει η καταγγέλλουσα.via Ειδήσεις https://ift.tt/3qdgYvX
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.