Επέστρεψε η Κατερίνα Καραβάτου Στη φωλιά των Κου Κου αλλά... χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη!

Επέστρεψε η Κατερίνα Καραβάτου Στη φωλιά των Κου Κου αλλά... χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη!

Η Κατερίνα Καραβάτου, μετά από πολυήμερη απουσία λόγω προβλήματος υγείας, επέστρεψε Στη φωλιά των Κου Κου, το πρωί της Πέμπτης. Ωστόσο, αυτή τη φορά έλειπε ο Κρατερός Κατσούλης.

«Ναι, είμαι εδώ!», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και όταν έπεσαν οι τίτλοι για την αντίστροφη μέτρηση, είπε απευθυνόμενη στους τηλεθεατές:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ σήμερα. Δεν είναι ο Κρατερός Κατσούλης εδώ σήμερα…

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την οικογένειά μου και τους φίλους μου για όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα και που δεν ήθελα να μιλάω καθόλου. Μια περίοδος που ήταν αρκετά μοναχική, αλλά έχει ξεπεραστεί. Είμαι καλά και είμαστε όλοι εδώ μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω στον σταθμό που κατανόησε πάρα πολύ καλά αυτό που περνούσα… Θέλω να ευχαριστήσω τον Σάββα που εκείνη τη Δευτέρα που κατέρρευσα ήρθε εδώ και προσπαθούσε με διάφορα αποτυχημένα αστεία να με κάνει να γελάσω… Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους στο νοσοκομείο, τους νοσηλευτές, τους γιατρούς….

Έχει περάσει όλο αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω και τους συναδέλφους μου που πολύ διακριτικά δεν με έφεραν σε δύσκολη θέση και σεβάστηκαν ότι η υγεία είναι ένα προσωπικό δεδομένο και δεν μου θύμωσαν που δεν απαντούσα στα τηλέφωνα. Τώρα είμαστε όλοι εδώ μαζί και είμαστε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη, αλλιώτικη, το έχω σαν πρεμιέρα αυτό το πράγμα».

«Ο Κρατερός Κατσούλης δεν είναι εδώ. Τον ξεθεώσατε και του είπα να πάρει ένα ρεπό. Θα είναι και ο Κρατερός Κατσούλης, όλα καλά θα είναι…», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3ayK4yV
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη