Προσλήψεις υπαλλήλων στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω

Προσλήψεις υπαλλήλων στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω

Κατεπείγουσα κατά το άρθρο 20 του ν. 2190/94 πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού covid -19 και την ανάγκη περιορισμού της διάδοσής του σε υπηρεσίες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω, που εδρεύει στην Κω του Νομού Δωδεκανήσου

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, με ηλεκτρονικό τρόπο στο email: dltko1@otenet.gr.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Όλα τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μαζί με την αίτηση. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού ΠΕ,ΤΕ, ΔΕ ή ΥΕ.

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Η γνώση Η/Υ αποδεικνύεται σύμφωνα με το επισυναπτόμενο παράρτημα .

Η πρόσληψη του προσωπικού αυτού εξαιρείται των περιορισμών του άρθρου 5 του π.δ.164/2004(Α'134), αποκλειόμενης σε κάθε περίπτωση της μετατροπής της σύμβασής τους σε σχέση εργασίας αορίστου χρόνου.

Το εμπρόθεσμο των ηλεκτρονικών αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία και ώρα που φέρει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων, στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση. Σελίδα 6 από 6 Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από Τρίτη 24-02-2021 και ώρα 10:00 π.μ.έως και Πέμπτη 26-02-2021 και ώρα 10:00 π.μ.

Δείτε εδώ περισσότερα



via Ειδήσεις https://ift.tt/3aHknh4
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη