ΔΤ - «Πράσινο φως» για την έλευση του φυσικού αερίου στη Δυτική Μακεδονία

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Σας αποστέλλω δελτίο Τύπου της ΔΕΔΑ αναφορικά με την ένταξη χρηματοδότησης στο ΕΣΠΑ 2014-2020 του έργου ανάπτυξης υποδομών διανομής φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 22,86 εκατ. ευρώ, προβλέπει την κατασκευή 153 χιλιομέτρων δικτύου διανομής, φέρνοντας το φυσικό αέριο στην Καστοριά, τους Μανιάκους, το Άργος Ορεστικό και τα Γρεβενά.

Στόχος είναι οι εργασίες κατασκευής του δικτύου να ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2021 με ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος του 2023.

 

 

Παραμένω στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις,

 

Με εκτίμηση,

 

 

 

 

Χαρά Καλημέρη

Γραφείο Τύπου

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΟΝ.ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Πύργος Αθηνών, 11ος όροφος,

Μεσογείων 2-4 11527, Αθήνα

Τ: 216 2000 440

E: ch.kalimeri@deda.gr

 

www.deda.gr

Η επικοινωνία αυτή είναι αυστηρώς εμπιστευτική και αποκλειστικά για το άτομο(α) ή νομικό(α) πρόσωπο(α) στο οποίο αποστέλλεται. Εάν δεν είστε ο παραλήπτης στον οποίο απευθύνεται με το παρόν σας ενημερώνουμε ότι απαγορεύεται αυστηρώς η ανάγνωση, διασπορά, διανομή, αντιγραφή ή οποιαδήποτε χρήση των περιεχομένων της.    

Εάν παραλάβατε την επικοινωνία αυτή από λάθος, παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε τον αποστολέα στην διεύθυνσή του και διαγράψετε άμεσα αυτήν και κάθε συνημμένο αρχείο. Επικοινωνίες μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλείς ή χωρίς λάθη καθώς υπάρχει περίπτωση υποκλοπής ή αλλοίωσης. Κατά συνέπεια ο αποστολέας δεν φέρει ευθύνη για οποιοδήποτε σφάλμα ή παράλειψη.

 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη