«Πάγωμα» στο άνοιγμα της εστίασης από Παπαθανάση

eurokinissi

Ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, είπε χαρακτηριστικά «θέλουμε να ανοίξει η εστίαση, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν χωρά στην κινητικότητα». Ενώ μίλησε ακόμη και για τα click away και click in shop.

Ως «επέκταση του click away, σε click in shop» χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης τη λειτουργία της αγοράς, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και υπογράμμισε ότι, «ο καταναλωτής θα πρέπει να φεύγει από το σπίτι του με το sms», τονίζοντας την ανάγκη τήρησης των μέτρων.

«Σαφώς υπάρχουν τρόποι για να παρακαμφθεί η διαδικασία, όμως αν θέλουμε να πάρει παράταση η ανοιχτή αγορά και να μην κλείσει τελείως, θα πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί», επεσήμανε σχετικά.

Σε ερώτηση για το αν θα απελευθερωθούν κι άλλες δραστηριότητες, είπε πως «καλό είναι να περιμένουμε, να μη χτίζουμε προσδοκίες», υπενθυμίζοντας ότι τα επιδημιολογικά στοιχεία εξετάζονται κάθε Πέμπτη από την Επιτροπή, προτού ληφθούν οι κυβερνητικές αποφάσεις.

Σχετικά με την ποικιλία στις τιμές ίδιων προϊόντων από κατάστημα σε κατάστημα, πρότεινε έλεγχο μέσω του e- καταναλωτής.

Θέλουμε να ανοίξει η εστίαση, αλλά ...

«Τελείως διαφορετικά τα χαρακτηριστικά των σχολείων από την εστίαση», απάντησε σε ερώτηση για το άνοιγμα των σχολείων αντί της εστίασης και υπογράμμισε ότι, «θέλουμε να ανοίξει η εστίαση, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν χωρά στην κινητικότητα».

Καταλήγοντας είπε πως το ψάρεμα δεν είναι το μοναδικό αίτημα που εξετάζεται, αφού σημείωσε πως είναι πολλά που μπαίνουν στη συζήτηση, για τα οποία η Επιτροπή έχει τους λόγους της να μην τα απελευθερώνει. «Τα στοιχεία συζητούνται κάθε φορά», είπε σχετικά.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3r7pHQc
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη