Μήνυμα Μπιμπίλα μετά την προφυλάκιση Λιγνάδη: «Λυπάμαι Δημήτρη»

INTIME

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 26/2 ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε προφυλακιστέος. Ανακρίτρια και εισαγγελέας με απόφασή τους έκριναν προσωρινά κρατούμενο τον σκηνοθέτη για το αδίκημα, του βιασμού κατά συρροή σε βαθμό κακουργήματος. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας αμέσως μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης έγραψε στο Facebook ένα μήνυμα που απεθύνεται στον Δημήτρη Λιγνάδη. 

Υπενθυμίζεται ότι στο απολογητικό υπόμνημα ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι αυτή η υπόθεση είναι μια καλά στημένη σκευωρία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών εναντίον του, ρίχνοντας τα βέλη του στον πρόεδρό του Σπύρο Μπιμπίλα.

Η ανάρτηση στο Facebook

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, αμέσως μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, σημειώνοντας:

«Λυπάμαι…..Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή
… μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια…. Πρόσφατα, εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης… Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας… Λυπάμαι Δημήτρη».



via Ειδήσεις https://ift.tt/2O2bGVE
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη