«Λάθος που άνοιξαν τα σχολεία, σπέρνουν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες»: Δραματικές δηλώσεις Καπραβέλου

INTIME

Μεγάλο λάθος χαρακτήρισε το άνοιγμα των σχολείων και ότι θα το πληρώσουμε ακριβά ο Νίκος Καπραβέλος καθώς, όπως τόνισε, «είμαστε στην αρχή του τρίτου κύματος».

Αντίθετος στο άνοιγμα των σχολείων εμφανίστηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και διευθυντής της Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε πώς «παίζουμε με την φωτιά» την ώρα που όλα δείχνουν πώς βρισκόμαστε στην έναρξη του τρίτου κύματος της πανδημίας.

«Είναι λάθος, σπέρνουν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες» είπε σε δραματικό τόνο και εξήγησε τους λόγους που δεν έπρεπε με τίποτα να πάμε σε χαλάρωση των μέτρων.

Όπως είπε αυτοί οι λόγοι αυτοί είναι:

- ο καιρός που ευνοεί τον ιό,

- οι μεταλλάξεις που εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο,

- η έλλειψη εμβολίων,

- και η αύξηση της κινητικότητας που αυξάνει αυτόματα τα κρούσματα.

«Όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι σε όλο τον κόσμο είμαστε στην αρχή του τρίτου κύματος της πανδημίας. Ο ιός μεταλλάσσεται, γιατί οι ιοί είναι 'έξυπνοι', προσαρμόζονται, και για εμάς τους ειδικούς η μετάλλαξη δεν αποτελεί έκπληξη» σημείωσε.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2MFSLzi
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη