Οργή Τσίπρα: Αθλιότητες τα περί ρίσκου στις διαδηλώσεις

INTIME

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ότι προέβη σε αθλιότητες και γκεμπελικές μεθόδους αναφορικά με την χθεσινή του αναφορά σε τηλεοπτικό σταθμό για τα περί ρίσκου στην διάδοση του κορονοιου στις διαδηλώσεις εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ότι προέβη σε αθλιότητες και γκεμπελικές μεθόδους αναφορικά με την χθεσινή του αναφορά σε τηλεοπτικό σταθμό για τα περί ρίσκου στην διάδοση του κορονοιου στις διαδηλώσεις εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, για το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο κ Τσίπρας κατηγόρησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι «εσκεμμένα άλλαξε λέξεις από τη συνέντευξη του, προκειμένου να δημιουργήσει την εντύπωση ότι αναλαμβάνει ο ίδιος προσωπικά το ρίσκο της επιδημιολογικής επιδείνωσης της πορείας της χώρας».

«Με ρώτησε ο δημοσιογράφος αν δέχομαι ότι υπάρχει ρίσκο και είπα βεβαίως, ζητώντας παράλληλα από την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην ψήφιση του νομοσχεδίου» συμπλήρωσε ο κ Τσίπρας τονίζοντας «άλλο δέχομαι το ρίσκο και άλλο το αναλαμβάνω».

Παράλληλα επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση ότι αν συνεχίσει με την ψήφιση του νομοσχεδίου αναλαμβάνει το ρίσκο εξάπλωσης της πανδημίας, καθώς θα υπάρξουν δικαιολογημένα εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

«Σταματήστε να παίζετε παιχνίδι με τις ευθύνες εξάπλωσης του ιου, η δημοκρατία δεν μπαίνει σε καραντίνα» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας στην παρέμβαση του ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε επίσης λόγο για επιχείρηση της κυβέρνησης να αξιοποιήσει τις έκτακτες συνθήκες της πανδημίας, προκειμένου «να νομοθετήσει στα μουλωχτά» σε μια ρύθμιση η οποία κατά τον ίδιο είναι αντίθετη στην συντριπτική πλειοψηφία της ακαδημαϊκής και φοιτητικής κοινότητας.

Παράλληλα ζήτησε από την κυβέρνηση να σταματήσει τις αθλιότητες γύρω από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία, κάνοντας αναφορά στον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα η δημόσια τηλεόραση και χαρακτήρισε «επικοινωνιακή πολιτική για τα πανηγύρια» την προσπάθεια εξίσωσης – όπως σημείωσε- του «κορονογλεντιού» στην Ικαρία με την δική του επίσκεψη στην Πάτρα, όπου συνάντησε φορείς και μίλησε με εκπροσώπους της εστίασης.

Εκτόξευσε δε βέλη και προς τον Πρόεδρο της Βουλής γιατί δεν έχει ακόμη προγραμματίσει προς συζήτηση την Προ-ημερησίας συζήτηση που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από τις γιορτές για την Δημοκρατία και γιατί δεν θα απαντήσει την Παρασκευή ο πρωθυπουργός στην Επίκαιρη Ερώτηση που έχει ο ίδιος υποβάλλει για την πρωθυπουργική επίσκεψη στην Ικαρία.

ΚΕΡΑΜΕΩΣ «ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΤΣΙΠΡΑ»

Για πρωτοφανή δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο απαντώντας η υπουργός Παιδείας προσθέτοντας ότι από όσα είπε χθες ο κ Τσίπρας δέχεται ότι αναλαμβάνει το ρίσκο να αρρωστήσει κάποιος. «Δεν θα σταματήσει η συζήτηση στη Βουλή για να σταματήσει η συζήτηση γύρω από την πρωτοφανή δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης» τονισε η υπουργός.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3pfYREl
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη