Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τοποθετήσει τον Λιγνάδη με απευθείας ανάθεση καλλιτεχνικό διευθυντή στο Εθνικό

Intime

«Ο ΣΥΡIΖΑ ξεπέρασε τον χειρότερό του εαυτό, είναι κρίμα συνετοί άνθρωποι να πέφτουν θύματα οργανωμένης εκστρατείας λάσπης και προπαγάνδας κατά της κυβέρνησης και κατά της υπουργού Πολιτισμού, τόνισε στο ΣΚΑΪ 100.3 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχετικά με την Υπουργού Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη τόνισε ότι η συνέντευξη τύπου ήταν λάθος ενώ, εκτίμησε ότι η υπουργός ευρισκόμενη σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση είπε μία κουβέντα παραπάνω υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι αν πρέπει να φεύγει ένας υπουργός που θα πει μια κουβέντα παραπάνω, ο πρώτος που θα έπρεπε να είχε φύγει, είναι ο ίδιος. 

Η κα. Μενδώνη δεν έπρεπε να πει ούτε ότι εξαπατήθηκε ούτε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, καθώς αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη.

Σχετικά με την επιλογή Λιγνάδη για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, δήλωσε ότι και και ο ΣΥΡΙΖΑ επί πέντε χρόνια τον είχε τοποθετήσει με απευθείας ανάθεση καλλιτεχνικό διευθυντή στο Εθνικό καθώς τότε θεωρούνταν κορυφαίος στο χώρο του.

Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η υπουργός Πολιτισμού δεν μπορούσε να χειραγωγηθεί και πήρε κρίσιμες αποφάσεις για να ξεμπλοκάρει τις μεγάλες επενδύσεις.

«Αυτό προκάλεσε μίσος στο κατεστημένο που νόμιζε πως μέσα από τα αρχαία θα μπορούσε να πολεμήσει τον καπιταλισμό», κατέληξε. 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3utmhcP
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη