Ανατριχιαστική περιγραφή για Λιγνάδη από γειτόνισσα: «Είχε κατέβει μέσα στα αίματα, πισώπλατα μαχαιρωμένος»

Ανατριχιαστική περιγραφή για Λιγνάδη από γειτόνισσα: «Είχε κατέβει μέσα στα αίματα, πισώπλατα μαχαιρωμένος»

Η γειτόνισσα που είχε βρει τον Δημήτρη Λιγνάδη μετά από επίθεση που είχε δεχτεί με μαχαίρι, μίλησε στο OPEN το πρωί της Τετάρτης, με τις περιγραφές να είναι ανατριχιαστικές.

«Πάνε πάρα πολλά χρόνια από τότε. Όλοι εδώ στη γειτονιά θυμόμαστε εκείνο το περιστατικό γιατί μας είχε συγκλονίσει. Ο κ. Λιγνάδης είχε κατέβει μέσα στα αίματα, πισώπλατα μαχαιρωμένος, από το σπίτι του και είχε έρθει μέχρι την πλατεία, εδώ που είμαστε εμείς.

Ήρθε για να ζητήσει βοήθεια. Φυσικά όλος ο κόσμος εδώ, από τα μαγαζιά γύρω γύρω, έπεσαν επάνω του να δουν τι συμβαίνει, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Κυκλοφορούσε κανονικά στην περιοχή, ήταν ήσυχος άνθρωπος. Στο σπίτι υπήρχε μεγάλη κινητικότητα αλλά όλοι έλεγαν επειδή είναι γνωστός και η δουλειά του είναι να συναναστρέφεται με πολύ κόσμο, ήταν αναμενόμενο αυτό.

Είχαμε δει πολύ κόσμο. Ξέραμε ότι ήταν και δάσκαλος, δεν είχαμε υποψιαστεί κάτι. Όταν ακούσαμε όλα αυτά, πέσαμε από τα σύννεφα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Στην ανακρίτρια ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ο Κούγιας βλέπει νομικές παραλείψεις στην υπόθεση Λιγνάδη



via Ειδήσεις https://ift.tt/2NTCeZ9
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη