Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν ζήτησα να εμβολιαστώ κατά προτεραιότητα»

eurokinissi

Παρέμβαση στη Βουλή έκανε ο κύριος Γεωργιάδης απονείμωντας εύσημα στην κυρία Κεραμέως για το νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια. Παράλληλα, απάντησε αναφερόμενος και στην προτεραιότητα των εμβολιασμών των κυβερνητικών στελεχών ξεκαθαρίζοντας πως αυτό ήταν απλοφαση της Εθνικής Επιτροπής. 

Τα εύσημα στην υπουργό Παιδείας που είχε το τεράστιο πολιτικό θάρρος να νομοθετήσει για τα πανεπιστήμια όσα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνο απένειμε ο Αδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή.

Παράλληλα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον εισηγητή του νομοσχεδίου Νίκου Φίλη για υποκρισία όταν επικαλείται τον δημοκρατικό διάλογο, λέγοντας ότι ο ίδιος ως βουλευτής και ως αντιπρόεδρος της ΝΔ τις δύο φορές που προσκλήθηκε να μιλήσει σε ΑΕΙ οι ομιλίες του ακυρώθηκαν από τραμπούκους που μπήκαν με ρόπαλα στα αμφιθέατρα.

«Ο κ Γεωργιάδης παραπονιέται ότι δεν τον αφήνουν να μιλήσει για αυτό και προσλαμβάνει 1050 έκτακτους ειδικούς φρουρούς» απάντησε ο Ν. Φίλης, αφήνοντας αιχμές ότι δεν υπάρχει ισότιμη μεταχείριση του πολιτικού λόγου των κομμάτων στα media.

Στην παρέμβαση του ο Α. Γεωργιάδης απάντησε και στις αιτιάσεις για τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των κυβερνητικών στελεχών εξηγώντας πως οι υπουργοί δεν είχαν ζητήσει να εμβολιαστούν αλλά τους ενημέρωσε η Εθνική Επιτροπή να προσέλθουν. «Ούτε ζήτησα ούτε δεν ζήτησα, μετά την φασαρία η απόφαση αυτή ήρθη. Μη με κατηγορείτε» είπε ο υπουργός.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3q7yx05
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη