Ανθή Βούλγαρη: Συγκλονίζει για το πρόβλημα υγείας που πέρασε, «ο σύζυγος μου στάθηκε σαν βράχος»

Ανθή Βούλγαρη: Συγκλονίζει για το πρόβλημα υγείας που πέρασε, «ο σύζυγος μου στάθηκε σαν βράχος»

Η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή «The 2Night Show», αναφέρθηκε στη ζωή της και το πρόβλημα υγείας που πέρασε.

 Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο σύζυγός ήταν βράχος και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για την ίδια. «Πέρασαν τρία χρόνια από το χειρουργείο. Τώρα είμαι καλά στην υγεία μου και πέρασε» σημείωσε.

«Ο Κώστας ήταν βράχος κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν σημάδι όλο αυτό. Δεν ήμασταν και πολύ καιρό μαζί, ούτε και παντρεμένοι. Θα μπορούσε να είχε λακίσει και ίσως δικαιολογημένα» ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, με τον σύζυγό της γνωρίστηκαν στο πλατό της εκπομπής που δούλευε και είχε έρθει για γύρισμα ενώ τελικά την προσέγγισε μέσω Instagram ζητώντας της να βγουν.

«Όταν βγήκαμε πρώτο ραντεβού του είχα δώσει χρονικό περιθώριο 40 λεπτών για να δω αν με ενδιαφέρει και τελικά δεν βαρέθηκα» ανέφερε χαρακτηριστικά.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2NWpCR2
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη