Σταματίνα Τζιμτσιλή για Τζένη Μπαλατσινού: «Κινδύνεψε πάρα πολύ και έκανε τον υπουργό Υγείας να φοβηθεί»

Σταματίνα Τζιμτσιλή για Τζένη Μπαλατσινού: «Κινδύνεψε πάρα πολύ και έκανε τον υπουργό Υγείας να φοβηθεί»

Σε πρωινή εκπομπή του Alpha, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως η σύζυγος του υπουργού Υγείας κινδύνεψε πάρα πολύ.

«Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έχουν περάσει τα πολύ δύσκολα, τα έχουν αφήσει πίσω τους και τους αξίζει κάθε ευτυχία. μου έλεγε ένας φίλος που τους ξέρει πολύ καλά πως όντως η Τζένη κινδύνεψε πάρα πολύ και έκανε τον Υπουργό Υγείας να φοβηθεί κάποια στιγμή για το αν όλα θα πάνε καλά. Αλλά επειδή και η Τζένη είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει στον Θεό όλα πήγαν καλά και θέλει να εκπληρώσει το τάμα της» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα έφερε στον κόσμο η Τζένη Μπαλατσινού το μωρό της και του συζύγου της, Βασίλη Κικίλια. Υπενθυμίζεται πως υπήρξαν επιπλοκές με αποτέλεσμα η Τζένη Μπαλατσινού να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο 18 ημέρες μετά τη γέννα.

Η ίδια όταν έλαβε το εξιτήριο ευχαρίστηκε το προσωπικό λέγοντας «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ' όλα τον γιατρό, τον κ. Παντελή Τρομπούκη και όλη την ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την εξαιρετική ομάδα, που κάνουν λειτούργημα, πάνω, τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τον άντρα μου» ενώ ήταν φανερά συγκινημένη.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! ο γιός και η μαμά χαίρουν πλέον άκρας υγείας ενω, «Το πρώτο του όνομα θα είναι Παναγιώτης για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από ένα, άγνωστο μέχρι σήμερα, τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο».

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/2NXKFCZ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη