Αδερφός Λιγνάδη: Όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές, ξέρουν καλά τι υπόθεση είναι αυτή

Eurokinissi

Εγώ σε χρόνο νηφάλιο θα βγω σε εφημερίδες και κανάλια και θα πω αυτά που πρέπει να πω, τόνισε ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη - Έχω εμπιστοσύνη στον Κούγια

Μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star, ο Γιάννης Λιγνάδης πήρε θέση για τις καταγγελίες εις βάρος του αδερφού του τονίζοντας μάλιστα ότι θα βγει να μιλήσει σε εφημερίδες και κανάλια και θα πει αυτά που ξέρει για την υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Λιγνάδης τόνισε: «Αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί την υπόθεση ο Αλέξης Κούγιας στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη. Εγώ σε χρόνο νηφάλιο θα βγω σε εφημερίδες και κανάλια και θα πω αυτά που πρέπει να πω. Όχι τώρα όμως. Νομίζω οι έχοντες ορθό λόγο καταλαβαίνουν πολύ καλά, όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές-που λένε-ξέρουν πολύ καλά τι είδους υπόθεση είναι αυτή. Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν. Τον Δημήτρη τον είδα. Είμαστε σε τυπική επαφή. Μου λέει για τα χρειώδη».



via Ειδήσεις https://ift.tt/2ZVP3Fj
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη